Saturday, April 13, 2024

Top 3: Hot Salma Hayek Hilang Tawaran Watak Trinity

Pelakon Hot Salma Hayek mendedahkan yang dia nyaris-nyaris terlibat dengan filem The Matrix sebagai watak Trinity.

Filem yang ditayangkan pada tahun 1999 itu yang melibatkan beliau adalah permulaan kepada francais besar yang diteruskan dengan dua filem sekuel, The Matrix Reloaded dan The Matrix Revolution. Selepas itu, animasi antologi pula diterbitkan yang diberi tajuk The Animatrix

  • The Matrik Reloaded
  • The Matrik Revolution

The Matrix 4 akan ditayangkan pada tahun ini, tetapi semestinya bukan dengan kehadiran beliau.

Hot Salma Hayek Hilang Watak Trinity

Watak Trinity sudah pun dirampas oleh Carrie Annie Moss dan akan diteruskan dengan pelakon berkenaan, bukan lagi beliau.

Namun, rezeki beliau kelihatan agak terang dengan filem The Hitman’s Wife’s Bodyguard yang mendapat kutipan memberansangkan.

beliau juga akan muncul sebagai Ajax dalam filem MCU, Eternals pada November.

Hot Salma Hayek
Hot Salma Hayek

Malah, beliau juga akan terlibat dengan filem terbaru Ridley Scott bertajuk House of Gucci bersama Adam Driver dan Lady Gaga.

beliau memberitahu perihal tawarannya untuk memegang watak Trinity dalam satu temubual bersama Jada Pinkett Smith di sebuah rancangannya Red Table Talk.

beliau bukanlah bintang yang asing bagi filem bergenre aksi. Pada 1995, dia terlibat dengan penggambaran filem Desperado bersama Antonio Banderas.

Malah, dia juga terlibat dengan filem aksi Wild Wild West disamping Will Smith pada tahun sama. Will Smith juga pernah ditawarkan watak Neo tetapi menolak sebelum watak itu diberikan kepada Will Smith.

Baca: Adira tutup kilang

Lawati Refleks.my