Saturday, April 13, 2024

Punca rambut gugur dan cara mengatasinya – Raja Ilya

Let’s talk, Punca Rambut Gugur Dan apa yang boleh u guys buat Mengenainya ;-

-Terlalu Banyak Vitamin A
-Tekanan atau Penyakit
– Kekurangan Protein
– pattern baldness Wanita dan Lelaki
– Pertukaran Hormon
– Tahap Iron yang Rendah
– Ubat penurunan berat badan
– Menarik Rambut Secara Kompulsif
– Penggayaan Rambut Berlebihan.

Dengan gabungan minyak minyak ini dapat merangsang kulit kepala dan boleh meningkatkan ketebalan Rambut.

Macam minyak ;-

(Sesame) Seed Oil, Coconut Oil, Sweet Almond Oil, Olive Oil, Jojoba Oil, Ginseng Extract, Ginger Root Extract, Feenugreek Oil, Rosmary oil, Aloe Vera Leaft Extract, Grape Seed Oil, (ArganOil), Vitamin E

Tapi jenuh laa nak beli semua minyak ni , lepas tu nak kene pakai berapa tahun untuk dapat result, betul tak?

Sebab tu @sailajahofficial_hq hair care solution dah siap siap gabungkan semua minyak minyak ni dalam product dorang. Senang hidup kan…

Zaman bertecnology kene laa gunakan,ini bukan macam zaman dulu2 nak kene berkebun, harvest pastu nak jadikan minyak dulu, bertahun baru siap nanti .

Pakai saja @sailajahofficial_hq hair care ni.

Macam mana nak order?

Boleh ke website ;-
sailajah.com ( LINK AVAILABLE ON MY MAIN PROFILE)