Sunday, May 26, 2024

Teknologi ‘Lumina’ dari kardinal bantu berhenti merokok

BAGI mengurangkan perokok tegar di Malaysia, jenama tempatan Kardinal memperkenalkan teknologi baharu yang boleh mengurangkang rasa nekotin serta mengurangakan pencemaran terhadap alam sekitar iaitu ‘Lumina’.

Memperkenalkan Raya Discovery Pack Untuk Lumina Eksklusif kepada musim Raya, Kardinal telah melancarkan Raya Discovery Pack untuk Lumina di IllumiRaya. Dengan komponen AR yang menarik, pek ini sangat sesuai untuk merakam pengalaman anda dengan produk Kardinal di media sosial.

Pek terhad ini terdiri daripada satu peranti Lumina (Moss Green) dan 10 KSpods yang dipilih khas untuk musim Raya. Paling menarik, setiap para hadirin IllumiRaya diberikan pek tersebut secara percuma. Bagi mereka yang berminat untuk membeli pek tersebut, ia akan tersedia untuk ditempah dalam kuantiti terhad melalui www.kardinalstick.com.

Pengarah Operasi, Erwin Teow berkata, matlamat Kardinal untuk membantu orang ramai berhenti merokok beralih kepada rokok elektronik.

‘’Lumina merupakan teknologi baharu ini lebih kepada convenient, isi padu kurang dari produk model yang lain tetapi ia adalah satu-satu kerap yang digunakan paling ramai sekali guna close box sistem.

‘’Setiap 3 bulan kami akan sentiasa menambah perisa terbaru kerana kita produk altenatif termbakau dengan matlamat untuk galakkan perokok bertukar kepada produk vape dan paling special boleh control jumlah nikotin.

‘’Kami juga rasa paling senang produk terkawal dan dikawal adalah produk keluaran terbaru ini yang dipanggil close sistem kerana ia tidak buang bateri, di negara Eropah juga mereka sudah umumkan akan band produk vape yang disposable pod’’. Jelasnya dalam semasa acara rumah terbuka yang Boathouse by the Lake, Ampang baru-baru ini.

Kardinal sudah memenangi pelbagai anugerah industri, Kardinal merupakan syarikat Malaysia yang mempunyai tujuh tahun pengalaman dalam pengeluaran produk tembakau alternatif (e-liquid dan vape).

Syarikat itu terus komited untuk memberi pengalaman eksklusif kepada pengguna. Dengan pemahaman mendalam tentang keperluan pengguna tembakau dewasa, Kardinal dapat menyampaikan produk yang lebih baik dan memuaskan.

Lebih penting lagi, Kardinal dapat memberi bantuan epada perokok dewasa yang mungkin ingin berhenti atau mengurangkan pengambilan nikotin mereka.

Kardinal kini sedang berkembang ke seluruh dunia dengan tumpuan kepada pasaran tempatan. Kami berusaha untuk menyelesaikan sebarang kebimbangan masyarakat dalam industri tembakau.

Artikle Berkaitan :>

Haramkan vape berperisa untuk gesa kawalan terhadap ‘gaya hidup’ tembakau – WHO